Rev Inst Adolfo Lutz. 1995; 55 (1)
MICROBIOLOGIA E IMUNOLOGIA MÉDICA / MEDICAL MICROBIOLOGY AND IMMUNOLOGY |
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ARTIGO ORIGINAL/ORIGINAL ARTICLE |
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779 |
Evaluation of latex agglutination test in comparison to culture and counterimmunoelectrophoresis in the diagnosis of bacterial meningitis. Maria das Graças Adelino ALKMIN, Ilka Maria LANDGRAF, Carmo Elias Andrade MELLES |
19-24 |
780 |
The role of M.O.I. in standardization of measles antigen preparation. Maria Isabel de OLIVEIRA, Lourdes Rehder de Andrade VAZ DE LIMA, Gildete Patriota de ANDRADE, Luís Fernando de Macedo BRÍGIDO, Ronaldo Zucatelli MENDONÇA |
25-29 |
ARTIGOS DE REVISÃO / REVIEW |
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782 |
Aspectos gerais das micoses com caráter de zoonoses em pacientes com AIDS. General aspects of zoonotic mycoses in AIDS patients. Mauro Cintra GIUDICE |
39-43 |
ADITIVOS, NUTRIENTES E COADJUVANTES DA TECNOLOGIA / ADDITIVES, NUTRIENTS AND PROCESSING AIDS |
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ARTIGO ORIGINAL/ ORIGINAL ARTICLE |
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783 |
Determinação dos teores de Zn, Fe, Ca, Se, Cu, K, Mg e Mn na dieta regional de Manaus, AM. Determination of the levels of Zn, Fe, Ca, Se, Cu, K, Mg and Mn in the regional diet of Manaus, AM, Brazil. Lucia KO YUYAMA, Silvia MF COZZOLINO |
45-50 |
MEDICAMENTOS / MEDICAMENTS |
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ARTIGO ORIGINAL/ ORIGINAL ARTICLE |
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784 |
Controle de esterilidade de correlatos utilizados na cidade de São Paulo. Sterility control of medical device utilized in São Paulo city. Otília Ferreira NOVO, Mariangela Tírico AURICCHIO, Adriana BUGNO, Elaine Marra AZEVEDO, Lílian WFV ARBEX |
51-55 |
TECNOLOGIA DE ALIMENTOS / FOOD TECHNOLOGY |
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ARTIGO ORIGINAL/ ORIGINAL ARTICLE |
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776 |
Estudo sobre a produção de banana verde frita a partir da variedade nanicão (Musa cavendishii Lamb). Production of green fried banana using the Musa cavendishii Lamb variety: A study. Liliana Brancacio BACETTI, Miguel FALCONE |
1-6 |
777 |
Conservação de bananas verdes da variedade nanicão (Musa cavendishii Lamb). Green banana conservation of Musa cavendishii Lamb. Liliana Brancacio BACETTI, Miguel FALCONE |
37-40 |
COMPOSIÇÃO QUÍMICA E AUTENTICIDADE DE ALIMENTOS / CHEMICAL COMPOSITION AND FOOD AUTHENTICITY |
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ARTIGO ORIGINAL/ ORIGINAL ARTICLE |
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Caracterização bromatológica da batata-de-pedra (Mandevilla tenuifolia). Bromatological characteristic of the batata-de-pedra (Mandevilla tenuifolia). Alda Verônica de Souza LIVERA, Enayde de Almeida MELO, Ana Celia Oliveira dos SANTOS, Nonete Barbosa GUERRA |
13-18 |
781 |
Amylaceous products enriched with soybean and gluten, commercialized in São Paulo city: quality nutrition evaluation through physicochemistry parameters. Deise Aparecida Pinatti MARSIGLIA, Maria Lima GARBELOTTI, Odair ZENEBON |
31-38 |