Rev Inst Adolfo Lutz.2011;70(1)
ARTIGO ORIGINAL/ORIGINAL ARTICLE |
||
1336 |
Dairy cattle with clinical and subclinical mastitis caused by coagulase-negative Staphylococcus Lívia Lima dos SANTOS, Geraldo Márcio da COSTA, Ulisses de Pádua PEREIRA, Marisa Araújo SILVA, Nivaldo da SILVA |
1-7 |
1337 |
Queijo Minas Frescal: perfil higiênico-sanitário e avaliação da rotulagem Minas Frescal Cheese: hygienic-sanitary characteristic and assessment of label information Rafaella Guedes VISOTTO, Maria Aparecida de OLIVEIRA, Sonia de Paula Toledo PRADO, Alzira Maria Morato BERGAMINI |
8-15 |
1338 |
Physical-chemical and sensory characteristics of sandwich loaf enriched with whey protein concentrate and calcium carbonate Naára Medeiros Araújo Lima OLIVEIRA, Janeeyre Ferreira MACIEL, Adriana de Sousa LIMA, Érica Menezes SALVINO, Carine Ellen Pinto MACIEL, Diva Priscilla Menezes Nery de OLIVEIRA, Larissa Raphaela Gonçalves de FARIAS |
16-22 |
1339 |
Comportamento do consumidor em relação ao uso da linhaça na alimentação Views on the consumer's opinion in using the linseed in diets Maria Inês de Souza DANTAS, Lisiane Lopes da CONCEIÇÃO, Aline Cristina ARRUDA, Naiara SPERANDIO, Juliana Fernandes LELIS, Hércia Stampini Duarte MARTINO |
23-27 |
1340 |
Effects of temperature on the physical, physicochemical, chemical and microbiological alterations during of the storage of jelly made from Cv. Prata banana (Musa spp.) peel Cynthia Savassi DIAS, Soraia Vilela BORGES, Fabiana QUEIROZ, Patrícia Aparecida Pimenta PEREIRA |
28-34 |
1341 |
Influência do teor de NaCl no caviar à base de ovas de tainha (Mugil platanus) Effect of NaCl contents in the mullet (Mugil platanus) spawn-based caviar Fabiano de Andrade FERREIRA, Nádia CARBONERA, Milton Luiz Pinho Espírito SANTO |
35-40 |
1342 |
Teor de cianeto total e livre nas etapas de processamento do tucupi Total and free cyanide contents determination during the processing steps for preparing tucupi Renan Campos CHISTÉ, Kelly de Oliveira COHEN
|
41-46 |
1343 |
Aplicação de ácido fítico em produto cárneo tipo hambúrguer Phytic acid addition into hamburger-type meat product Fabrício Barros BRUM, Fernanda Teixeira MACAGNAN, Magda Aita MONEGO, Tiago André KAMINSKI, Leila Picolli da SILVA
|
47-52 |
1344 |
Analysis on the in vitro antimicrobial activitiy and in vivo mutagenicity by using extract from Vernonia polyanthes Less (Assa-peixe) Giovanna Vallim JORGETTO, Marcelo Fabiano Gomes BORIOLO, Lucimara Maria SILVA, Denismar Alves NOGUEIRA, Thiago Donizete da Silva JOSÉ, Grazielle Esteves RIBEIRO, Nelma de Mello Silva OLIVEIRA, João Evangelista FIORINI
|
53-61 |
1345 |
Atividade antioxidante e correlação com fenólicos totais em genótipos de Urucum (Bixa orellana L.) Antioxidant activity and correlation with total phenolic in genotypes of Annatto (Bixa orellana L.) Alana Rocha LEMOS, Newton Oliveira RÊGO JÚNIOR, Abel Rebouças SÃO JOSÉ, Mara Lúcia Albuquerque PEREIRA, Marcondes Viana da SILVA
|
62-68 |
1346 |
Acetilação e funcionalidade das proteínas das amêndoas da munguba (Pachira aquatica Aubl) Acetylation and of proteins from munguba (Pachira aquatica Aubl) Claudia Carneiro de AZEVEDO, Pushkar Singh BORA, Bernadete de Lourdes de Araújo SILVA
|
69-76 |
COMUNICAÇÃO BREVE/BRIEF COMMUNICATION |
||
1347 |
Padronização da técnica de eletroforese de isoenzimas para certificação de linhagens celulares Standardization of isoenzymes electrophoresis technique for cell lines certification Ana Cristina Scarparo de MIRANDA, Cláudia Regina GONÇALVES, Tamiko Ichikawa IKEDA, Aurea Silveira CRUZ
|
77-80 |
1348 |
Enterobacteriaceae in processed cocoa products Enterobactérias em produtos processados de cacau Maristela da Silva do NASCIMENTO, Érika Marques REOLON, Aline Regina Barbosa SANTOS, Vanessa Eliana MOREIRA, Ivone Francisca da SILVA, Neusely da SILVA
|
81-85 |
1349 |
Ciclamato de sódio em refrigerantes de baixa caloria Sodium cyclamate in low calorie soft drinks Henrique PETRARCA, Maria Terezinha Elizene da Silva BONIFÁCIO, Magali MONTEIRO
|
86-91 |
RESUMOS DE TESES E DISSERTAÇÕES |
||
Avaliação da composição química de óleos extraídos de sementes de abóboras (Cucurbita sp) Evaluation of chemical composition of pumpkin seed oil (Cucurbita sp)
Veronezi CM
|
92 | |
Dynamics of circulation of Leishmania spp. in the enzootic forested environment in two regions of the State of São Paulo, Brazil Taniguchi, HH
|
93 | |
94 |