Rev Inst Adolfo Lutz.2013;72(3)
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ARTIGO DE REVISÃO/REVIEW ARTICLE |
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1562 |
Geoprocessamento em Saúde Pública: fundamentos e aplicações Use of geo-processing system in Public Health: principles and applications Susilene Maria Tonelli NARDI, José Antonio Armani PASCHOAL, Heloisa da Silveira Paro PEDRO, Vânia Del´Arco PASCHOAL, Eduvaldo Paulo SICHIERI |
185-191 |
ARTIGO ORIGINAL/ORIGINAL ARTICLE |
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1563 |
Concentration of alpha-tocopherol in human colostrum and infant formulas and the compliance with the newborn nutritional requirement Larisse Rayanne Miranda de MELO, Heleni Aires CLEMENTE, Roberto DIMENSTEIN |
192-197 |
1564 |
Occurrence of proteases inhibitors in commercial samples of “phaseolamins” used as carbohydrate blockers and the health risks Mariana dos Santos MURRA, Tassia Batista PESSATO, Olga Luisa TAVANO |
198-205 |
1565 |
Pesquisa de fungos produtores de ocratoxina A em granola comercializada Ochratoxin A-producing fungi in commercial granola Marta Rejane Ribeiro dos SANTOS, Francisco das Chagas CARDOSO FILHO, Vânia Batista de Sousa LIMA, Antônio William Barbosa de SOUSA, Mikaela Lopes de CALDAS, Maria Christina Sanches MURATORI |
206-210 |
1566 |
Determinação de Cd, Cr e Pb no leite e na alimentação bovina do Brasil Determination of Cd, Cr and Pb in milk and in cattle feed in Brazil Ana Caroline Schuck GOMES, Cleber Antonio LINDINO, Affonso Celso GONÇALVES Jr, Gilmar Divino GOMES |
211-218 |
1567 |
Parasitological contamination in lettuces (Lactuca sativa var. crispa), from traditional and hydroponic cultivations, commercialized in free markets of Rio de Janeiro (RJ) Bruno Barbosa PACIFICO, Otilio Machado Pereira BASTOS, Claudia Maria Antunes UCHÔA |
219-225 |
1568 |
Atividade antimicrobiana in vitro de produtos antissépticos por meio de técnica time kill Analysis of in vitro antimicrobial activity of antiseptics products by means of time kill assay Hilda do Nascimento NÓBREGA, Joana Angélica Barbosa FERREIRA, Célia Maria Carvalho Pereira Araújo ROMÃO, Ivano Raffaele Victorio de Filippis CAPASSO |
226-233 |
COMUNICAÇÃO BREVE/BRIEF COMMUNICATION |
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1569 |
Sensitivity of ELISA for detecting Cryptosporidium spp. and Giardia spp. in raw waters samples Regina Célia Arantes STANCARI |
234-238 |
1570 |
Microbiological quality of finger food and snacks Qualidade microbiológica de lanches e salgados Sarah Hwa In LEE, Carlos Henrique CAMARGO, Elisângela de Souza MIRANDA, Ary FERNANDES JUNIOR, Vera Lúcia Mores RALL |
239-243 |
1571 |
Use of ultrasound associated or not with sodium dichloroisocyanurate in the disinfection of cherry tomato (Lycopersicon esculentum var. cerasiforme) Jackline Freitas Brilhante de SÃO JOSÉ, Hiasmyne Silva de MEDEIROS |
244-248 |
1572 |
Teor de carotenoides em nutricosméticos: análise da adequação e qualidade do produto Carotenoids content in nutricosmetics products: evaluation of product adequacy and quality Fernanda Marques PEIXOTO, Renata Galhardo BORGUINI, Allien Monique Rosa MACHADO, Ana Cristina Miranda Senna GÔUVEA, Sidney PACHECO, Ronoel Luiz de Oliveira GODOY |
249-254 |